Матић: Србија међу 22 најбоље туристичке дестинације

БЕОГРАД: Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић саопштила је да је реномирани "Condé Nast Traveler" магазин уврстио Србију међу 22 најбоље дестинације које треба да се посете у 2022. години.
novi sad, Dnevnik/Vanja Fifa
Фото: Дневник/Вања Фифа

"Веома смо поносни на чињеницу да је истакнута репутација Београда као одличне гастрономске и дестинације са богатим ноћним животом, као и Новог Сада који ће 2022. године понети титулу Европске престонице културе. Србија је додатно током пандемије постала атрактивна дестинација глобално и верујемо да ће наредна туристичка година показати сав труд и рад који смо уложили у мапирање Србије као туристичког бренда”, истакла је Матић, саопштило је ресорно министарство.

"Condé Nast Traveler" је водећи светски месечни магазин који се бави путовањима, туристичким дестинацијама, хотелијерством, гастрономијом, као и аутомобилском индустријом, модом и дигиталним трендовима.

Покренут у Сједињеним Америчким Државама 1987. године, данас постоји девет различитих међународних издања овог часописа.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести