Тејлор Свифт најавила нови албум: Приче о 13 непроспаваних ноћи

ЊУЈОРК: Америчка поп певачица и кантауторка Тејлор Свифт најавила је свој нови албум "Midnights" на додели овогодишњих МТВ награда, током церемоније која је одржана у Пруденшал центру у Њујорку, пренео је музички часопис "Билборд".
tejlor svift
Фото: Youtube Printscreen

Приликом уручења награде за најбољу верзију песме из 2012. године "All Too Well", као и награда за најбољу монтажу и најбољи дугометражни формат, певачица се обратила публици најављујући свој нови албум.

Мој нови албум излази 21. октобра. Будите стрпљиви, сазнаћете све информације, рекла је она.

Наиме, нови албум, који ће изаћи у октобру, садржаће 13 нових песама, а како је певачица најавила он представља "приче о 13 непроспаваних ноћи расутих кроз живот".

У најави, коју је певачица доставила организацији ВМА наводи се да нови албум представља скуп песама у којима се "љубав, страх и сузе преплићу", те да нове ноте доносе "лагану потребу да се побегне од могуће грешке".

Свифтова је инстакла да су нове песме резултат непроспаваних ноћи и скуп свих емоција "од којих се трудимо да побегнемо", те да се нада да ће публика успети да препозна поруку која је послата.

Ово је албум чије су песме написане усред ноћи, путовањем кроз страхоте и слатке снове. За све нас који смо се бацали и окретали и одлучили да задржлжимо лампионе упаљене, те да кренемо у потрагу – надајући се да ћемо се, можда, кад сат откуца дванаест срести, рекла је Свифт.

Подсећања ради, последњи објављени албум ове америчке певачице је албум "Ред" из прошле године.

EUR/RSD 117.2760
Најновије вести