Радош Бајић најавио две серије, једна потпуно нова

БЕОГРАД: Градоначелник Београда Зоран Радојичић угостио је у Старом двору представнике продуцентске куће “Contract studios“ која, како је речено, у плану за 2019. годину има две серије - једна је други циклус серије “Пси лају, ветар носи”, а друга нова серија “Преживети Београд”.
rados bajic
Фото: Tanjug (N. Milosević, arhiva)

Разговарали смо о пројектима који се тичу и Београда и које ова кућа планира да реализује у наредном периоду. За мене као градоначелника, али и за град Београд, изузетно је значајно да се живот нашег града и суграђана анализира кроз уметнички приступ, рекао је Радојичић.

Он је, изразивши посебно задовољство што је угостио познатог глумца и редитеља Радоша Бајића и остале представнике куће “Contract studios“, оценио да серије које ће бити снимане могу са собом да носе и “скривене” поруке и критике, којима се указује на одређене проблеме или недостатке.

Град Београд се радује овим серијама и у наредном периоду ћемо размотрити могућности како заједно да учествујемо у овим пројектима, додао је градоначелник.

Радош Бајић је захвалио на пријему и навео да продуцентска кућа “Contract studios“ у плану за 2019. годину има две серије.
Једну ћемо радити за РТС, а другу за Пинк... Прва серија је други циклус серије коју смо ми већ радили, “Пси лају ветар носи”, коју режира Јелена Бајић Јочић, а ја сам сценариста, рекао је Бајић и додао да се друга, потпуно нова, серија зове “Преживети Београд”.

Како је рекао, то је прелепа серија радости, оптимизма, нових животних искушења и спознаја Београда “који је дом свима”.
У средишту приче су студенткиње из унутрашњости које долазе у Београд да студирају. Тај њихов доживљај метрополе и свега што Београд нуди је основа за једну прелепу серију која ће имати 20 епизода, додао је Бајић.

EUR/RSD 117.3152
Најновије вести