ОПРЕЗНО С ТАЛАСИМА Када вас море не пушта на обалу (ВИДЕО)

Морски таласи не привлаче само сурфере него и многе обичне купаче, јер лудирање с добрим друштвом у води која вас непрестано љуља и запљускује уме да буде урнебесно забавно.
d
Фото: Youtube Printscreen

Поготово у плићаку, где се таласи разбијају о пешчану плажу, без опасних и оштрих стена.

Међутим, чак ни та наизглед безазлена места нису потпуно лишена опасности, поготово када се ради о обали с мало наглијим спустом у море, где је и иначе мало теже вратити се на сув песак.

Један талас вас зачас покоси по ногама, изгубите равнотежу и пљуснете у море, а онда вас наредни тако шокиране поклопи и нагутате се слане воде, која вас притом и заслепи. Притом силина ударца солидно великог таласа у главу није нимало занемаљива и лако може да вам поремети центар за равнотежу у средњем уху, након чега сте потпуно ошамућени и дезорјентисани.

И када се све то деси девојци којој таласи, по свему судећи, нису баш природно окружење на које је навикла, почиње права мала драма опасна по живот на само мета - два од спасоносне обале. До те мере да понекад чак ни четворици снажних мушкараца није нимало лако да јој помогну и извуку је на копно...

Погледајте видео...

Е. Д.

 

EUR/RSD 117.5690
Најновије вести