Нова сезона емисије "Песмо, срце ми огреј"

У новој сезони емисије „Песмо, срце ми огреј” коју уређује и води господин Јован М. Јовановић, представиће вам се Велики тамбурашки оркестар РТВ уз вокалног солисту Ђорђа Чавића, популарног извођача и композитора новије тамбурашке музике.
Vokalni solista Đorđe Čavić Foto: Aleksandar Milutinović
Фото: Вокални солиста Ђорђе Чавић Фото: Александар Милутиновић

Наступ је у оквиру јавне радијске емисије која ће се одржати 12. марта у Студију М од 20 часова. Улаз је слободан, а директан пренос ће се емитовати на таласима радио Новог Сада 87,7 Мхз ФМ.

- Велика ми је част што ми је указано поверење да своју музику презентујем са најбољим великим тамбурашким оркестром на свету у јединственој студијско-концертној сали студија М, Радио Новог Сада. Радујем се наступу у култној емисији у којој су гостовала сва значајна имена наше музичке сцене. За публику смо припремили богат и шаренолик (разноврстан) вокално-инструменални програм који ће сигрно пријати љубитељима лепе музике – изјавио је Ђорђе Чавић и наставио:

- За публику смо припремили неколико нових композиција које ће овога пута бити премијерно изведене као и одабране познате композиције које ће бити премијерно изведене уз тамбурашки оркестар. У госте ми долазе вокални солисти Хелга Поповић и Ренато Хенц који ће ми помоћи да програм буде још интересантнији и занимљивији. Наравно, неће изостати ни песме с мог претходног албума издатог за ПГП-РТС које публика већ познаје. Унапред се захваљујем публици која ће заједно с нама учествовати у емисији. Добро дошли! – рекао је Ђорђе Чавић.

EUR/RSD 117.5845
Најновије вести