Метју Меконахи кувао за ватрогасце у Калифорнији

КАЛИФОРНИЈА: Популарни амерички глумац Метрју Меконахи придружио се члановима организације за помоћ у катастрофама и групи волонтера и помагао је у припреми 800 оброка ћуретине с роштиља за калифорнијске ватрогасце који се данима боре с ватреном стихијом у шумама Калифорније.
e
Фото: Youtube Printscreen

Њихов је ангажман део добротворне кампање волонтера групе која се сваке године организира под називом "Са захвалношћу".

Ове су године волонтери у сурадњи с члановима организација за помоћ у катастрофама "BBQ Relief" одлучили да помогну калифорнијским ватрогасцима, а Меконахи је креативни директор групе која припрема јела с роштиља за оне којима је из било ког разлога потребна храна, у овом случају за ватрогасце који се боре против пожара у Калифорнији.

Меконахи је са његовим тимом првобитно планирао да у Лос Анђелесу присуствује свечаности у част онима који су прошле године учествовали у гашењу пожара Вулси који је протутњао изнад Лос Анђелеса и Малибуа, али су с обзиром на недавне нове пожаре, изменили план.

"Када смо планирали овогодишњи роштиљ у Калифорнији, мом другом дому, нисмо ни слутили да ће нас поновно погодити разорни пожари. Срећни смо што смо данас овде како бисмо вам захвалили на ономе што за нас чините и што надахњујете друге да се укључе и помажу својим заједницама", казао је глумац.

EUR/RSD 117.5388
Најновије вести