Кевин Спејси се изненада појавио у судници

НАНТУКЕТ: Кевин Спејси данас се изненада појавио у судници у Масачусетсу, где је његов адвокат тражио приступ мобилном телефону младића који је оптужио глумца да га је пипкао у бару на острву Нантукет у 2016. години.
kevin spejsi, EPA/NICOLE HARNISHFEGER / POOL
Фото: EPA/NICOLE HARNISHFEGER / POOL

Спејсијев адвокат Алан Џексон назвао је случај против Спејсија смешним и оптужио тужиоце да му ускраћују да дође до информација одбране. Џексон је позвао судију да одреди датум суђења што је пре могуће, рекавши да некадашња звезда серије "Кућа карата" пати због топга што случај није разрешен, преноси АП.

Судија је најавио да ће суђење бити најраније на јесен.
 "Ово је смешан случај и (тужиоци) нису смели да га покрену", рекао је Џексон.
Спејси, који је носио сиво одело и наочаре, седео је за столом поред својих адвоката. Повремено је шапутао свом адвокату у ухо, али није говорио током саслушања, нити одговарао на питања новинара док је улазио и излазио из зграде суда.

Спејси (59), који се претходно изјаснио да није крив по оптужби за напад и злостављање, није био у обавези да присуствује суђењу, а могао би да добије до две године затвора ако буде осуђен.
Случај је први пут изашао у јавност те године када је бивша ТВ водитељка Бостон Хедер Анрух изјавила да је Спејси напио њеног сина, а затим га сексуално напао у Цлуб Кару, популарном ресторану и бару на острву поред Кејп Кода.

Спејсијеви адвокати одбацили су оптужбе као лажне и оптужили мушкарца, за кога тврде да је са телефона обрисао поруке које би ослободиле Спејсија кривице, како лаже да би добио новац, преноси агенција. 

EUR/RSD 117.5878
Најновије вести