Јавне личности у акцији "Помозимо им да остану код куће"

БЕОГРАД: Велики број јавних личности и инфлуенсера дели на друштвеним мрежама слике "Помозимо им да остану код куће" као апел да подржимо наше родитеље, баке и деке током њихове изолације.
milos bikovic
Фото: Youtube Printscreen

Кампању су покренули Телеком Србија, Супернова и агенција Red Communication, а објављивањем на својим профилима подршку су до сада пружили премијерка Ана Брнабић, глумци Милош Биковић, Милан Марић, Милош Тимотијевић, певачи Никола Роквић, Наташа Беквалац, Ана Станић, Фудбалски клуб „Црвена Звезда“ и многи други.

Како су саопштили из компаније Телеком Србија и Супернова, током трајања ванредног стања неће искључивати услуге корисницима старијим од 65 година због неплаћених рачуна.

Такође, овој групи корисника неће бити обрачунате камате за све рачуне који су им пристигли у време трајања ванредног стања.

"Желимо још једном да позовемо наше најстарије суграђане да током трајања епидемије изазване корона вирусом не излазе из својих домова, а све остале да учине све што је у њиховој моћи да својим бакама и декама учине време проведено у кући што пријатнијим", поручили су из Телекома.

EUR/RSD 117.5923
Најновије вести