ХРВАТСКА ЋИЋОЛИНА Бивша порноглумица Alexa Wild жели у Сабор

Бивша порно глумица Александра Буковчан (31), позната као Alexa Wild, већ је неко време активна у политици, у коју је упловила преко странке Живи зид.
d
Фото: EPA/ANTONIO BAT

Каријеру у порно индустрији је почела 2010. и у шест година снимила је завидну количину материјала.

Путовала је по целој Еуропи, а онда је одлучила да то остави иза себе и сад са супругом има столарску радионицу. У јуну је прешла у странку Ивана Пернара и рекла како подржава његов рад, као и рад Бранимира Буњца.

Рекла је да жели бити више политички ангажована.

„Нећу бити лажно скромна, амбиција ми је да будем кандидаткиња као прва на листи за II изборну јединицу. Дакле, Сабор Републике Хрватске“, рекла је Буковчан у среду за prigorski.hr.

На питање како њена бивша професија утиче на садашњу, рекла је да је у свом раду уживала и да јој је драго ако је медији прате због тога.

„Да сам опет 22 године стара, поновила бих све исто. Интерес јавности за порнографијом велик је и самим тим на почетку када сам имала јавне наступе на телевизији, те јавно причала о својем послу, отворено без задршке одговарала на сва питања која су занимала јавност, а без разлога су се сматрала табуом. Очекивано је, а с данашње дистанце, да се тада створило одређено јавно мњење о мени које је сада дошло поново до изражаја“, рекла је Буковчан.

(radiosarajevo.ba)

EUR/RSD 117.5720
Најновије вести