Гитариста култног бенда: Лаж је да Брејкерси више не постоје

Партибрејкерси се не распадају, - изјавио је за лист „Данас“ Небојша Антонијевић Антон, чувени гитариста овог култног београдског бенда, изнервиран неистинитим насловима у штампи, који су се ових дана могли прочитати.
partibrejkersi
Фото: Youtube Printscreen

Ја сам запањен, а и Цане је. Добро, дуго се ми бавимо овим послом, па знамо да се то дешава, јер је овај посао много прљав. Када то кажем, мислим искључиво на оне људе који су спремни да зарад својих интереса пласирају лаж на својим насловним странама, изјавио је Антон за „Данас“.


На јесен нови албум

Тренутно завршавам свој албум који ће највероватније да се појави на јесен. Тад ћемо вероватно мало и да га промовишемо, али мени је битно то што сада радим на албуму и супер се због тога осећам. Шта ће после тога да буде - не знам, није ни битно. Оно што је мени важно јесте да завршим музику, јер је то оно што ме чини срећним, напомиње Антон.


Како је за овај лист појаснио, „жешћи проблем“ је испао због наслова интервјуа, иако је све што је о њему рекао ауторизовао.

Све што стоји у том интервјуу је океј, међутим тај наслов: „Партибрејкерси више не постоје“ и та прича да као ја и Цане сад крећемо свако својим путем, ја то нигде нисам рекао. Управо супротно, наглашава гитариста.

Како је још једном поновио, апсолутна је лаж да бенд више не постоји.

Кроз цео интервју говорим о доброј сарадњи са Цанетом, иако тренутно радимо свако на свом пројекту, узајамно се подржавамо, поручио је гитариста и додао:

„Не могу да верујем да људи намерно раде такве ствари да би потпуно растурили нешто, било шта, што опстаје током времена и што даје добар плод. Тај начин је за мене одвратан.“

Beba
10.05.2017 • 10:30
Brejkersi zauvek!
EUR/RSD 117.5920
Најновије вести