Фудбалер Дејан Станковић гост у серији Дрим тим на Суперстар ТВ

Један од наших најуспешнијих спортиста и актуелни шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић, по први пут се опробао као глумац, гостујући у шестој епизоди серије Дрим тим, а његов деби пред камерама гледаћемо у недељу 17. јануара у 21 час на Суперстар ТВ.
d
Фото: Ана Паунковић

Како Станковић у причи о фудбалском чуду са Булбулдера глуми самог себе, за улогу се, како каже, није посебно припремао, а позив да буде део „дрим тима“ Лазара Ристовског прихватио је без оклевања, из великог поштовања према прослављеном глумцу и редитељу.

„Када сам добио позив од Лазе да учествујем у овом пројекту без размишљања сам рекао да, поготово што је у питању позитивна фудбалска прича о остварењу снова. За то је, у спорту као и у филму, најбитнија екипа. Да би један тим функционисао као „дрим тим” људи морају да дишу као један - да се разумеју, познају и да буду флексибилни. Екипа је та која све носи на својим леђима и прави разлику и када је добро и када је лоше“, нагласио је Станковић.

Иако дебитант, Дејан Станковић се на неки начин нашао на познатом терену - на стадиону Трудбеник у Звездарској шуми где су сцене снимане, тренирао је као играч младе репрезентације и Црвене звезде. Стога му није тешко пао ни задатак да се врати у прошлост и пред камерама једном од Икиних синова, који је добио надимак по Станковићу, да неколико савета како доћи до остварења спортских снова.

„Први пут сам у прилици да лика у серији називају по мени и морам признати да је јако симпатично и необично. Младом Декију сам, као неко ко је већину својих спортских снова остварио, поручио да су снови, рад и одрицање нешто без чега не може да се иде напред.“

Хумористичка серија „Дрим тим“, снимљена у продукцији „Телекома Србија” и „Зилион филма”, инспирисана је истинитим догађајима и доноси причу о малом клубу са периферије Београда у амбициозном походу на врх лествице националног фудбала. Поред Лазара Ристовског у главној улози фудбалског фанатика и оца једанаест синова - Илије Ике Срдића, у серији играју бројни познати глумци међу којима су Татјана Шојић, Даница Ристовски, Мима Караџић, Милан Колак, Милица Томашевић, Теодора Ристовски, Јелисавета Теодосић и Ђорђе Стојковић. Ову комедију, која се премијерно емитује суботом и недељом од 21 час на Суперстар каналу, могу гледати корисници мтс ТВ-а, кабловског оператора Супернова и сателитске телевизије м:САТ ТВ, као и корисници у региону преко м:тел-а ЦГ и БиХ и широм света преко ГО4ТВ.

Е. Д.

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести