Бјелогрлић: Сенке над Балканом 2 доступне на интернету

БЕОГРАД: Наставак најгледаније домаће серије "Сенке над Балканом" поред динамичне и мистериозне радње, као и врхунске продукције, доноси потпуну новину у пласману домаћих серија, најавили су продуценти.
Serija "Senke nad Balkanom"  Foto: promo
Фото: Серија "Сенке над Балканом" Фото: промо

Наиме, сви гледаоци, како у земљи тако и у иностранству, имаће могућност да погледају ођедном свих 10 епизода друге сезоне Сенки.

Одлука да све епизоде серије буду доступне на интернет платформи ЕОН су наш храбри искорак у будућност. Драго ми је да је серија поновно доступна свим гледаоцима у Србији и региону, да не морају да буду корисници одређеног кабловског провајдера да би могли да гледају серију, већ је довољно да имају само добар интернет. Овим потезом и Србија иде корак даље у односу на све земље у окружењу, изјавио је креатор и редитељ "Сенки над Балканом" Драган Бјелогрлић.

За све који више воле да из недеље у недељу ишчекују нове детаље, друга сезона приказиваће се ексклузивно на ТВ Нова С, сваког понедељак почев од 11. новембра.

Након огромног успеха који је постигла прва сезона, у наставку ће публика гледати главне јунаке Танета (Драган Бјелогрлић) и Станка (Андрија Кузмановић), који ће следећи крвави траг поремећеног убице, открити ужасну заверу која може читаву Европу гурнути у хаос.

Ова језива убиства покреће низ узбудљивих и мистериозних догађаја у којима ће се сукобити локални моћници, државна елита, баш као и тајна удружења и стране обавештајне службе.

Савезништва се склапају и раскидају, љубави рађају и нестају, пријатељ ће починити издаје, а непријатељи мењати стране, јер се сви боре за своју превласт.

У другој сезони популарне серије играју Марија Бергам, Ненад Јездић, Горан Богдан, Јована Стојиљковић, Милош Самолов, Срђан Жика Тодоровић, Гордан Кичић, Никола Ђуричко, Небојша Дугалић, Бранимир Брстина, Марко Живић, Тони Михајловски, Петар Арсовски, али и у новим ликовима који су додељени Наташи Нинковић, Леони Парамински, Богдану Диклићу, Весни Тривалић, Марку Грабежу и Игору Ђорђевићу.

Креатор и редитељ серије је Драган Бјелогрлић, музику и овог пута потписује Мањифико.

EUR/RSD 117.5893
Најновије вести