Бијонсе и Џеј Зи крећу на заједничку турнеју

Бијонсе и Џеј Зи, један од најпознатијих парова у свету музике, спрема се да крене на пут, то јест на другу заједничку турнеју. Планирано је да наступају на стадионима па је пун назив светске серије концерата „On the Run II Stadium Tour“.
bijonse dzej zi
Фото: Youtube Printscreen

Бијонсе је навикла на најбоље и само зато што путује, не значи да ће пристати да буде без уобичајеног луксуза, рекао је пријатељ певачице Бијонсе (36) и репера Џеј Зија (48).

Пар иде заједно на турнеју, а започеће је 6. јуна у Кардифу. Музичари ће у шест месеци имати 36 концерата и тражили од организатора да све буде на „високом новоу”.

Близанце ће размазити. Беј и Џеј су захтевали за њих колевке од 18-каратног злата са свиленом постељином и заменљивим душецима, испричао је пријатељ пара.

Каже да новац није проблем и да Бијонсе и Џеј Зи знају да ће се све улазнице распродати и „растуриће” на турнеји.

Осим луксузних колевки, певачица тражи да јој температура у гардероби буде увек 25 степени и пуна свећа с мирисом ружа, а на располагању мора да има и врхунског кувара.

Џеј жели да у сваком граду на турнеји има гомилу Ace of Spades шампањца, истакао је пријатељ.

Музички пар такође жели врхунско осигурање за своју породицу и бар четири дадиље јер уз шестомесечне близанце Руми и Сира, повешће и ћерку Блу Ајви (6).

С њим ће свугде бити шест телохранитеља, фризери, шминкери и лични стилисти, а сваки хотел ће им морати пружити додатно, сопствено осигурање. Што се њих тиче сматрају да не могу бити преопрезни и потрошиће колико год треба новаца да им деца буду сигурна, објаснио је пријатељ певачице и репера.

Процењује се да ће Бијонсе и Џеј Зи на овој турнеји зарадити 198 милиона долара. Пар је на првој заједничкој турнеји 2014. само на продаји улазница зарадио преко 100 милиона долара чиме су престигли легендарни бенд „Ролинг Стоунс”.

Супружници ће завршни концерт имати 2. октобра у Ванкуверу и певачица ће бити физички спремна јер је тренутно на веганској дијети, како је рекла, због фестивала „Коачела”. Наиме, она ће отворити овогодишњи фестивал музике и уметности који почиње 13. априла у калифорнијском граду Индију.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести