Кинески глумац живеће 30 дана на аеродрому у Хелсинкију

ХЕЛСИНКИ: На хелсиншком аеродрому, који је оцењен као најбољи у свету, кинески глумац Рајан Џу живеће у кабини 30 дана како би проверио да ли то истина, а цео пројекат умногоме подсећа на филм "Терминал", саопштила је данас финска авиокомпанија "Финавија", која је организатор овог својеврсног теста.
helsinki aerodrom2
Фото: Youtube Printscreen

Током пројекта без преседана, под називом, #LIFEINHEL, иначе најузбудљивијег који је на овом аеродрому досад спроведен, 33-годишњи популарни кинески глумац и мултиталентована ТВ звезда имаће прилике да искуси, тестира и процени квалитет аеродромских услуга, наводи се у саопштењу.

Хелсиншки аеродром жели да докаже да је најбољи аеродром у свету и најбржа веза између Азије и Европе.

"Хелсиншки аеродром је водећи и најбоље повезан аеродром у целој северној Европи. Ми смо лидери и у пружању услуга кинеским путницима", каже Катја Сиберг, висока потпредседница за маркетинг и комуникације "Финавије".

Реч је о маркетиншкој кампањи заснованој на мешавини риалити програма, игре и друштвених мрежа, односно некој врсти споја познатих филмова "Терминал" и "Труманов шоу", а повратне информације које ће кампања пружити омогући ће евентуално побољшање аеродромских услуга.

Главни актер биће суочен са свакодневним изазовима, уз предвиђене награде за адекватне одговоре на њих, али ће бити приказан и у интимнијем светлу.

Сваки дан његовог боравка на аеродрому је испланиран, али је садржина прилагођена догађањима у реалном времену.

Џу ће имати на располагању карту за повратак кући са отвореним датумом и моћи ће да напусти пројекат кад год то пожели, али ако издржи цео месец на аеродрому и победи, освојиће награду - путовање у магичну Лапонију.

Кинески глумац, који је такође фитнес модел, љубитељ борилачких вештина и бивши учесник кинеског плесног шоу програма, живеће на хелсиншком аеродрому од 10. октобра до 12. новембра, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5810
Најновије вести