Здравко Чолић распродао концерт у Штарк арени, одмах заказао други

БЕОГРАД: Највећа звезда домаће музичке сцене Здравко Чолић распродао је концерт 29. новембра у Штарк арени у рекордном року, саопштили су организатори.
z
Фото: Youtube Printscreen

Због незапамћеног интересовања, Чолић је заказао за 30. новембар још један концерт на истом месту.

Хиљаде обожаватеља није часило часа да купи карте како би уживало у песмама свог омилљеног певача, па зато и не чуди што их је више од 16.000 "нестало брзином светлости".

Карте за други концерт су од у продаји по истим ценама.

Музичка легенда, једна од ретких која се може похвалити распродатим концертима на другом крају света, одржао је незапамћене наступе по Америци, а круна турнеје "Оно мало среће" и највећи спектакл на којем ће да "гори ватра" десиће се 29. и 30. новембра у Београду.

 

Осим нових хитова"Тебе чувам за крај", "Ничег није било између нас" и "Оно мало среће", публика ће уживати и у безвременским класицима "Мађарица", "Станица Подлугови", "Ти си ми у крви"...

"Једва чекам да поново запевам у Београду. Прошло је пет година од последњег дружења с дивном публиком и време је да поновимо. Сретан сам и с великим нестрпљењем чекам 29. и 30. новембар", рекао је легендарни Здравко Чолић, који се јавио из Америке, где је управо завршио своју више него успешну турнеју.

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести