Тифани Трамп отпутовала из Србије, дошла због лечења?

Ћерка америчког председника Доналда Трампа, Тифани отпутовала је данас из Србију, а присутне на аеродрому изненадило је то што је путовала редовном линијом, са осталим путницима. 
tifani tramp
Фото: Youtube Printscreen

Како преноси "Блиц", она је на аеродром "Никола Тесла" стигла рано јутрос у пратњи обезбеђења, заједно са дечком са којим је недељу дана боравила у Србији.

Како се наводи, Тифани Трамп је у Београду уживала обилазећи ресторане, музеје и шопинг центре, а они који су имали контакт са њом кажу да је одушевљена српском престоницом.

У Београду је боравила седам дана.

Кћерка председника САД Тифани Трамп, која је у петак допутовала у Београд, имала је заказан преглед код доктора интегративне медицине Момира Дуњића, с којим је разговарала о свом здравственом стању и добила савете како да га поправи, пишбеоградски медији.

Откада је Тифани Трамп приватним летом у петак увече слетела на аеродром „Никола Тесла“ у Београду, сви су се питали који је разлог њене посете Србији.

Како преносе медији, она је у Београд дошла, између осталог, како би се видела с докторима који се баве интегративном медицином.

Овај вид лечења, који је још у развоју у Србији, представља спој најбољег из научне медицине и клинички доказаних метода комплементарних и традиционалних грана медицине.

Тифани је урађен детаљан преглед и дати су јој савети како да побољша начин живота кроз исхрану и физичку активност, наводе београдски медији. 

Како се подаци о пацијентима строго чувају, а овде је још у питању кћерка председника САД, нико не зна да ли она има одређени здравствени проблем или је ишла превентивно, каже извор близак људима који су упућени у кретање младе Трампове.

Не знам ко вам је то рекао. Не бих желео да причам о томе, кратко је поручио Момир Дуњић, који није демантовао да је Тифани Трамп била његов пацијент.

EUR/RSD 117.5781
Најновије вести