Том Џонс демантовао тврдње да се "срушио" на концерту

БУДИМПЕШТА: Британски певач Том Џонс демантовао је наводе да се онесвестио уочи недавног концерта у Будимпешти, обавестивши јавност да му је дијагностикован вирусни ларингитис те да је то разлог отказивања концерта, преносе британски медији.
b
Фото: Youtube Printscreen

Након што је у јавности одјекнула вест да се поп звезда "срушила" у уторак вече, на последњем наступу у оквиру турнеје "Surronded by Time ", певач је дао изјаву у којој се наводи да су поменуте тврдње неистините те да је концерт отказан због вирусне инфекције.

"Није истина да сам се "срушио" ни у једном тренутку, то је чиста гласина. Након дијагнозе вирусног ларингитиса, лекари су ми саветовали одлагање наступа, препоручено ми је строго мировање", рекао је у изјави Џонс.

Певач је додао да му је "веома жао" због ситуације која се десила, додајући да се "изразито радује наставку турнеје", те напомињући да ће отказани концерт бити одржан 16. августа.

Том Џонс је легендарни британски музичар који се прославио песмама "Green, Green Grass of Home" и "Delilah", док му је највећу популарност донела песма "Sex Bomb". Певач у својој 82. години и даље активно наступа.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести