Шварценегер нападнут током наступа у Јоханесбургу

ЈОХАНЕСБУРГ: Арнолд Шварценегер нападнут је данас током јавног наступа у Јужној Африци, али се 71-годишњи глумац брзо опоравио и рекао "Драго ми је да ми идиот није прекинуо Снепчет".
1
Фото: EPA-EFE/ANDRZEJ GRYGIEL

Видео приказује да је бившег гувернера Калифорније, док је стајао и снимао децу на спортском догађају у Јоханесбургу, мушкарац ударио с леђа. Шварценегер се спотакао, али је човека је брзо ухватило обезбеђење. 

На снимку се чује како је мушкарац неколико пута повикао "Помози ми!", преноси АП.

Шварценегер је касније објавио на Твитеру: "Хвала на бризи, али нема разлога за забринутост. Мислио сам да ме је гурнуо неко из гомиле, што се често дешава. Схватио сам да ме ударио када сам видео видео као и сви ви. Само ми је драго што идиот није прекинуо мој Снепчет".

Ово се догодило на "Арнолд Класик Африка" догађају, који покрива десетине спортских и фитнес активности. У саопштењу организатора се наводи да је нападач "познат полицији за организовање сличних инцидената у прошлости '''' и да је Шварценегер "добро и још увек лепо расположен."

Глумац је потврдио да нема намеру да тужи починиоца и да ће се и сутра појавити на дешавању, како је планирано, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5121
Најновије вести