Страсни Хаваји: Голдблум на летовању с 30 година млађом супругом

Пар између којег је 30 година разлике још је заљубљен као првог дана, а након што им је млађи син прославио први рођендан, приуштили су себи одмор без деце и нису скидали руке једно с другог.
goldblum
Фото: Youtube Printscreen

Глумац Џеф Голдблум (65), за којим и данас пате бројне његове обожаватељке, у потпуности се опустио на одмору с вољеном супругом Емили.

Брачни пар отпутовао је на Хаваје како би се мало посветили једно другоме, а синове - Чарлија (2) и Ривера (1) овог пута нису повели са собом.

Иако им фотографије с одмора изгледају идилично, пар је пре венчања 2014. године ишао на терапију не би ли уопште установили да ли су спремни да се једно другом „обећају“ до краја живота.

Никада нисам искусила тако невину, страствену, њежну и искрену љубав, али ми је било неописиво застрашујуће да му признам да желим породицу с њим и да остатак живота желим с њим да проведем. Бојала сам се да не жели децу и да не жели поново да се упушта у брак, открила је недавно његова трећа супруга, канадска гимнастичарка Емили Ливингстон.

Данас, готово четири године након венчања, обоје су сигурни да су донели добру одлуку. Иако Голдблум често размишља о својим годинама и узрасту деце, признаје како му није жао што је постао отац тако касно у животу.

Драго ми је што сам чекао до сада. Спреман сам за велика питања и изазове који долазе с родитељством, знам чему желим да их научим, шта желим да им оставим, рекао је Голдблум.

EUR/RSD 117.5880
Најновије вести