Сара Џесика Паркер открила неприкладно понашање колеге

ХОЛИВУД: Популарна америчка глумица Сара Џесика Паркер која се прославила у ТВ серији "Секс и град" открила је на твитеру да се један "веома славни глумац" понашао према њој "неприкладно". 
sara dzesika parker
Фото: Youtube Printscreen

Глумица није хтела да каже ни о коме се ради нити где се догодио инцидент осим да је то било недавно на снимању неког филма. 

Пре непуне две године у Холивуду се глумица Терена Берк јавно пожалила не сексуално узнемиравање на послу и то је престала да буде табу тема у медијима и на друштвеним мрежема, где је покренура кампања под називом "Me Too " (И ја). То је подстакло и друге жртве да изнесу у јавност неприкладно понашање неких моћних људи у филмској индустрији.

Сара Џесика Паркер је најновија позната личност која се јавно пожалила на ружно понашање колеге за кога је само рекла да је "веома познати глумац". 

Она је током протеклог викенда испричала да се обратила свом агенту и изнела му случај, а да је он послао упозорења компанији да ће глумица напустити снимање ако се такво понашање понови јер то јој дозвољава уговор.

Паркер није навела ни о ком се филму ради нити ко га снима, па ни име колеге чије понашање према њој је било неприкладно, али је испричала да се његово понашње променило чим је сазнао да се јавно пожалила. Она је признала да је раније трпела непримерене коментаре на свој рачун отписујући то као небитно, али да је одлучила да о томе јавно говори након што се за то определиле и њене бројне колегинице. 

EUR/RSD 117.5944
Најновије вести