Певачица Александра Пријовић: Са супругом се свађам само због песама

Фолк певачица Александра Пријовић недавно је издала други студијски албум под називом „Звук тишине”, који је промовисала у једном београдском локалу, а онда и наставила да изводи нове песме широм црногорског приморја.
p
Фото: Youtube Printscreen

Како је открила за медије, песме је припремала дуго, те признала да је цео процес био тежак. Сматра да ће време изнедрити хитове, али верује да ће се неке од њих сигурно већ сада издвојити.

– У студију сам била даноноћно, али ми је веома тешко пало снимање спотова. Напорна су та снимања од по 15 сати дневно. Ипак, то сада није битно, све је испало онако како сам замислила. Јако сам срећна јер сам дуго радила на овом албуму који је наишао на овако позитивне реакције – изјавила је Александра Пријовић за медије, те открила која од песама је њој најдража. – Моја омиљена песма са новог албума је „Ја сам одлично”. Она ми се издвојила још када сам преслушавала песме. Када смо завршили све и када сам преслушала албум остала је мој фаворит. Песма „Звук тишине” ми је посебна зато што је мој супруг Филип радио и знала сам да ће та песма бити хит. Она ми је омиљена када је реч о баладама.

Прија је потом открила и како у студију изгледа сарадња са супругом Филипом Живојиновићем, који јој је и раније написао велике хитове.

– Више он мени замера него ја њему. Јако је било напорно сада јер смо из обостране жеље да буде што боље имали наравно и конфликте. Буде на крају онако како он мисли, јер ја њему највише верујем. Ми се генерално не свађамо, само око песама и спотова. Била је тензија око тога шта да снимим и како то у споту треба да изгледа, а ја често волим да будем паметна (смех), на крају буде увек како је он замислио  – поручила је певачица и додала да се Филипу на крају све допало, те истакла да је и он на крају цео пројекат „аминовао”.


Имам свој мир с породицом

Признала је да јој не прија више толико медијска пажња као некада.

– Живим исто као што сам живела и пре. Имам наступе викендом, додуше ово лето је напорније, али своје слободно време проводим са сином и најлепше ми је са њим код куће и као што можете да приметите не волим да сам често у медијима. Када почнеш да се бавиш овим послом све ти то прија. Било ми је занимљиво када кажу тамо код мене у селу да сам изашла у новинама. Било ми је то забавно, као и свакоме, али када прође неко време схватиш шта је најважније када си са својом породицом, када имаш свој мир. Ја тако и живим – закључила је Александра Пријовић.


Пријовићка је додала и да се њеном сину највише допада песма „Јавно место”, али је истакла да њихов Александар иначе воли да слуша музику, те да обожава Бренине песме. Будући да су медији и раније шушкали да је у нови албум уложила 150.00 евра Прија није желела да говори о цифрама.

–  Ово је пројекат у који сам до сада највише уложила. О цифрама и становима не желим да причам. Уопште није важно колико је новца уложено. Не волим да причам о томе, али важно је да сам уложила себе више него икада, а то се и види највише – истакла је Прија.

Са радошћу је потврдила и да је заказала свој солистички концерт у београдској Арени и то за следећу годину, те истакла да већ сада креће са припремама за тај велики наступ.

Певачица је пре неколико дана наступила и у Сплиту на једном музичком фестивалу, где је њен наступ пратило неколико хиљада људи, па није крила срећу и захвалност за подршку коју је тамо добила.

– Ја вама не могу да објасним и да опишем како је било, како су ме дочекали, видели сте, објавила сам снимак на Инстаграм профилу. Захваљујем се и овим путем и као што знате, било је више мојих колега то вече, било је прелепо ја сам чак и остала после мог наступа док су певали Саша Матић и Ацо Пејовић, али је било незаборавно и дефинитивно мој најлепши наступ до сада – испричала је Александра за медије.

Приредио. В. Бијелић

EUR/RSD 117.3121
Најновије вести