Моника прошетала 18 година млађег дечка

Италијанска глумица Моника Белучи (54) први пут се појавила у јавности с дечком Николасом Лефевром (36), млађаним француским вајарем с којим је у озбиљној вези већ неко време.
monika beluci
Фото: Youtube Printscreen

Пар се није скривао од фотографа, већ су се држали за руке на Недељи моде у Паризу. Ниједно од њих није скидало осмех с лица.

Ради се о бившем моделу, уметнику и сценографу који је успут показао и џентлменске манире када је својој девојци при одласку с Шанелове ревије отворио врата аутомобила.

Разлика у годинама њима очигледно не смета, а Николас је срце једне од најсексепилнијих глумица на свету, освојио још у пролеће 2017. године.

Славна италијанска глумица 2013. године развела се од француског глумца и колеге Винсента Касела (52) који такође воли млађе. Наиме, он је од прошле године у браку с чак 31 годину млађом манекенком Тином Кунаки (21) с којом би ускоро требао да добије и дете. Винсент и Тина изговорили су судбоносно „да” у августу у југозападној Француској. Иако је њихово венчање, управо због разлике међу годинама, изазвало велико занимање шире јавности, пар се на крају ипак одлучио за скромније венчање.

EUR/RSD 117.5792
Најновије вести