Лејди Гага: Бредли и ја смо само певали љубавну песму

"Најпје желим да кажем да су друштвене мреже WC интернета. Видели сте оно што смо ми желели  да видите. То је љубавна песма. То је љубавна прича и ми смо напорно радили на њој", рекла је Гага.
1
Фото: EPA-EFE/AARON POOLE

Након што се већ данима нагађа о томе јесу ли Брадлеy Купер и Лејди Гага у вези, о емотивном наступу на додели Оскара који је покренуо нагађања проговорила је Лејди Ладy Гага у шоу Џимија Кимела.Додала је и да је Купер имао тачну визију како то све треба да изгледа.

Извори блиски њима тврде да је Купер намерно хтео да створи повезаност међу њима испред и иза камера. Но убрзо су се појавила шушкања да је та повезаност постала толико велика да је резултирала Гагиним прекидом веридбе, те да међу њима постоји љубав.

"Холивудом се шушка да је Гага пала на Купера током припрема за снимање те снимања и да је настала емотивна енергија која се може видети на екрану. Он је хтео аутентичну љубавну причу на екрану", тврди извор за Page Six.

Иначе, шушка се да су Купер и Гага били веома блиски и након доделе Оскара те да се глумац више дружио с певачицом него са својом девојком Ирином Шајк, преноси Index.hr.

EUR/RSD 117.5574
Најновије вести