Краљица Летиција у хаљини коју би свака жена требало да има

Шпанска краљица Летиција изазвала је одушевљење модних критичара, појавивши се на свечаној војној церемонији у Севиљи одевена у још један беспрекоран стајлинг.
l
Фото: Epa (Julio Munoz)

Она и супруг, краљ Филип VI, присуствовали су војној церемонији посвећеној Националним војним снагама.

Лепа и увек беспрекорно елегантна краљица и бивша новинарка која ће ускоро прославити свој 47. рођендан пленила је пажњу у женственој, одереној, а опет и секси хаљини на преклоп ватрено црвене боје с потписом шпанског бренда Черубина.

Како јављају шпански медији, елегантна хаљина миди дужине до испод колена истакла је краљичину витку фигуру и облине, а управо зато овај модел хаљине обожавају жене широм света.

Осим што истиче женске адуте и вешто прикрива евентуалне 'недостатке', хаљина на преклоп, због свог ласкавог кроја пристаје женама свих телесних грађа, те је логично одлична модна инвестиција.

Фото: Epa (Julio Munoz)

 Краљица Летиција позната је и по томе што подржава шпанске дизајнере и испред извиканих светских модних кућа предност увек радије бира домаће брендове, при чему није реткост ни видети је обучену у шпанске „high street“ брендове, као што су Манго и Зара.

Целокупан стајлинг краљица је употпунила црвеном писмо-торбицом с потписом бренда Магрит - једног од њезиних омиљених шпањолских брендова, црвеним штиклама с потписом бренда Варела и децентним сребрним накитом, док је косу за ову пригоду подигла у елегантну ниску пунђу.

EUR/RSD 117.5714
Најновије вести