Калкин брани краља попа од оптужби о злостављању

ЛОС АНЂЕЛЕС: После повлачења песама краља попа са појединих радио-станица, као и епизоде „Симпсонових“ у којој Мајкл Џексон позајмљује глас са различитих видео-платформи, због наводних случајева педофилије, огласио се глумац Меколи Колкин.
mekoli kalkin
Фото: Youtube Printscreen

Велика прашина подигла се након емитовања документарног филма у продукцији канала ХБО „Напуштајуци Недођију“ (Leaving Neverland), а који се бави наводним случајевима сексуалног злостављања Џексона над малолетним дечацима.

Колкин, познат по свом пријатељству со Џексоном, које је почело када је имао само девет година, и раније је устајао у одбрану свог пријатеља, чврсто поричући било какав сексуални контакт између њих двојице. 

У мом случају, све је било врло нормално. То је било једно обично пријатељство. Лако је рећи да је то било 'уврнуто', али није. Људи преиспитују моје пријатељство с њим само зато што је он био најпознатији човек на свету, рекао је, данас 38. годишњи Колкин, преноси б92.нет.

Он је, иначе, о свом односу с певачем, као сведок одбране, говорио и током суђења Џексону за сексуално злостављање 2005. године. 

Тада 24. годишњак, Калкин је одбацио оптужбе против Џексона као „потпуно смешне“, али је признао да су њих двојица спавали у истом кревету. 

Колкин је тада инсистирао да њихов однос никада није био сексуалне природе, да му никада није било непријатно, као и да су његови родитељи били упознати с тим. 

Они то никада нису видели као проблем, изјавио је Калкин на суду 2005. године.

EUR/RSD 117.5571
Најновије вести