Ерос Рамацоти 24. септембра у Штарк арени

БЕОГРАД: Славни певач Ерос Рамацоти започео је трећи део велике турнеје у оквиру које долази у Београд где ће наступити 24. септембра у Штарк арени, а улазнице за седење су скоро распродате.
i
Фото: Youtube Printscreen

"Носим прелепе успомене са својих претходних концерата у Србији. Узбуђен сам и спреман да вашој публици пружим јединствено вече добре музике и уживања", изјавио је Рамацоти.

Рамацоти је турнеју на којој промовише своје најновије студијско издање, започео у фебруару и одржаће преко 90 концерата у више од 30 земаља на пет континената.

Извештаји са већ одржаних концерата говоре да се ова турнеја разликује од свих његових претходних - почевши од визуелног идентитета, до детаља осмишљеног и одлично уклопљеног у атмосферу, преко одличног озвучења и савршено одабраних музичара из Италије и Америке који употпуњавају звук на најбољи могући начин, све до добро осмишљене сет листе, модерних аранжмана песама са новог, али и и ранијих албума.

Публика у Штарк арени ће моћи да се присети старих хитова „Se bastase una canzone“, „Un altra te“, „Fuoco nel fuoco“,, „Cose de la vita“ и чује нове песме.

Улазнице су у продаји путем Тикетвижна и сајта www.tickets.rs.

 

EUR/RSD 117.5727
Најновије вести