Џеј Ло и Алекс донирали школи храну

Певачица и глумица Џенифер Лопез (50) и њен партнер Алекс Родригез (44) донирали су храну једној основној школи у Тенесију.
lopez
Фото: Youtube Printscreen

Након што је пар видео виралну објаву учитељице Брук Гоинс о томе да један од њених ученика често остане гладан, удружили су се и донирали оброке из њихове нове фирме Tiller & Hatch. Храна коју су донирали довољна је за годину дана.

Учитељица је поделила причу о свом ученику 2. октобра. Објаснила је да се расплакала када је чула да је гладан јер код куће нема довољно хране.

Данас сам плакала на послу. Не зато што мрзим свој посао или зато што је тежак (а заисте јесте). Данас сам плакала због детета, детета који је тако невино причао о храни, односно о недостатку хране. Питао ме када ће доћи жена која ставља храну у његов руксак. Рекао ми је да код куће нема хране и да му треба још... Ниједно дете не би требало да буде гладно, написала је на друштвеним мрежама.

Школа је отворила фонд за помоћ осталим у сличној ситуацији, а кад је Лопезова чула за напоре учитеља, знала је да треба да помогне.

Чули смо да учитељи помажу ученицима да донесу храну куће када је немају довољно. Када смо видели ову причу, расплакали смо се. Ниједно дете не би икада требало да заспе гладно, написала је Џенифер Лопез на Инстаграму.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести