Данијел Крејг стигао у Београд, снима новог Бонда?

БЕОГРАД: Британски глумац Данијел Крејг стигао је у Београд, преноси „Курир“ и наводи да је разлог највероватније  снимање 25. наставка о агенту 007, у чијој улози ће се Крејг наћи последњи пут. 
danijel krejg
Фото: Youtube Printscreen

Лист спекулише да је могуће да је идеја да се Џејмс Бонд врати у земљу одакле је и потекао и да у њој оконча свој живот, имајући у виду да је Ијану Флемингу инспирација за тај лик био српски агент Душан Попов, који је једно време и живео у Београду. 

Међу могућим разлозима због којих је Крејг дошао у српску престоницу "Курир" наводи тражење локације за серију „Purity“, затим за филм „The Creed of Violence“, али наводи да је највероватније одлучено да се нови „Бонд“ снима у нашој земљи. 

Лист подсећа да је када је сниман претходни наставак британски Дејли мејл најавио снимање у Србији, али се то није догодило. 

Крејг је прошле године потврдио да ће играти у још једном филму о тајном агенту Џејмсу Бонду, али је нагласио да ће то дефинитивно бити и његово последње појављивање у тој улози. 

Да ли ће Данијел Крејг завршити каријеру Бонда и последњи пут обући смокинг агента 007 управо на улицама наше престонице, остаје да сазнамо до лета, када је планирано и снимање филма, закључује београдски лист. 

EUR/RSD 117.5101
Најновије вести