Бритни Спирс незадовољна документарцима о себи: То је сулудо

ЊУЈОРК: Америчка поп певачица Бритни Спирс изразила је незадовољство поводом снимања документарних филмова о свом животу истичући да су ти документарци увредљивог карактера, те да они нису имали позитивног утицаја на одлуку суда о укидању старатељства које је над њом имао њен отац од 2008. године, пренели су амерички медији.
s
Фото: Youtube Printscreen

Певачица од те 2008. одлуком суда није имала контролу над својим финансијама, као ни приликом доношења одлука које су се тицале неких битних питања у њеном животу.

Старатељство је коначно укинуто у новембру прошле године, а јавност је спекулисала да су таквој одлуци суда дипринели документарни филмови који су објављени о Спирс.

Певачица је сада навела да су сви филмови о њој били увредљивог карактера.

"Никада се нисам осећала више малтретираним у овој земљи. То је сулудо… и хајде, озбиљно, да ли је стварно легално снимати толико документараца о некоме без његове дозволе??!", упитала је Бритни Спирс на Инстаграму и додала:

„Озбиљно, размислите о томе… Никада нисам видела толико документарних филмова урађених о некој особи… Вилу Смиту, Гвинет Палтроу, Џенифер Лопез... Ниједна особа на лицу ове земље не би то волела - зашто је то важно - ископати толико негативних снимака и направити специјалне сате тврдећи да ми то ''помаже''. Стварно?".

О животу америчке звезде снимљена су три документарца у кратком временском периоду: "Controlling Britney Spears " на EX и Хулу платформи,"Framing Britney Spears " на Нетфликсу и "Britney Spears " на ББЦ-у.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести