Рецепт дана: Топли сендвичи с туњевином

Није баш сваки дан као створен за врхунске мајсторије у кухињи... Ако сте данас расположени за укусан оброк, припремљен без пуно уложеног труда, сендвич је прави избор.
sendvic
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 100 г сирног намаза,

- кашика нарибаног пармезана,

- чен белог лука,

- кашичица исецканог босиљка,

- 40 г киселих краставаца,

- 2 веће земичке,

- 100 г туњевине у биљном уљу

Припрема:

1. Сирни намаз помешати с нарибаним пармезаном, протиснутим белим луком, босиљком и нарибаним киселим краставцима.

2. Пециво уздуж пресећи у три слоја. Сваку плошку намазати припремљеним намазом, по намазу распоредити мало туњевине и поклопити.

3. Сендвич ставити у микроталасну на 20 секунди.

4. Овај брзински залогај ће свакако бити још укуснији, али и здравији, ако уз сендвич послужите и порцију свеже салате.

EUR/RSD 117.5120
Најновије вести