Рецепт дана: Паста са печуркама

Реч је о посној, веган, пасти једноставној за припрему. Није згорег напоменути да оброк може да буде и глутен „free“ ако имате соја сос.
pasta
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 100 г пиринчаних резанаца,    

- 100 г шампињона,

- 100 г вргања,

- 2 кашике маслиновог уља,

- кашика соја соса,

- кашичица млевена црвене паприке

Припрема:

1. Исецкати печурке. У тигању загрејати уље, па их пропржити 15 минута.

2. Додати соја сос и паприку.

3. Ставити резанце да се кувају. Када буду готови, у тигањ с печуркама додати мало воде (око 50 мл) и куване резанце.

4. Промешати и када вода испари, паста је готова.

5. Сервирати топло.

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести