НАЈСЛАЂИ ПОСАО НА СВЕТУ Нутела тражи дегустаторе

РИМ:  Италијански произвођач слаткиша "Фереро" нуди најслађи посао на свету, пошто тражи дегустаторе.
Nutela Foto ferrero.com
Фото: ferrero.com

"Фереро" је објаво оглас у којем тражи 90 дегустатора који ће тестирати какао, лешнике и друге сирове производе за производњу чоколаде.Компанија заинтересованима нуди уговор на пола радног времена.

Наиме, посао предвиђа два радна дана недељно у седишту компаније у Алби.За добијање посла није потребно имати претходно искуство, већ је важно само да кандидати немају никакве алергије на храну.Изабрани кандидати се обавезују да ће од 30.септембра посетити тромесечни курс, на крају којег ће свега 40 особа бити изабрано као дегустатори чоколаде.

Они ће бити подељени у две групе, најављује "Фереро".До сада је "Фереро" увек користио интерну радну снагу, то јест запослене за тестирање својих производа.Овај пут компанија жели да упита потрошаче, без икаквих сазнања о састојцима производа.

Поред "Нутеле" Фереро производи пралине "Мон Шери", "Рафаело", и "Фереро Роше".Компанија има годишњи обрт у висини од 10,5 милијарди евра и запошљава 30.300 људи, а широм света има 91 ћерка фирму и 23 производних постројења, те је присутна у 170 земаља света.

 

EUR/RSD 117.5813
Најновије вести