Чарлс рекао Харију да не доводи Меган у Балморал

ЛОНДОН: Британски медији данас су пренели да је краљ Чарлс у дану када се породица окупљала да би се опростила од краљице назвао сина Харија и рекао му да не доводи своју супругу Меган.
2
Фото: FoNet/AP

Наиме, у последњим тренуцима монархиње, сва краљичина деца и унуци желели су да буду у њеној близини како би се опростили од краљице, а британски медији су известили да су се до ње упутили и принц Хари са својом супругом Меган Маркл, који су 2020. одуступили са краљевског двора.

Међутим, у последњем тренутку, портпарол пара известио је да Хари ипак долази сам у Балморал.

Многи су се питали који је разлог тој изненадној одлуци, а британски медији сада преносе како иза свега стоји телефонски позив краља Чарлса.

Чарлс је, преноси Сан, назвао Харија и рекао свом сину да не доводи Меган.

"Чарлс је рекао Харију да није исправно ни прикладно да Меган буде у Балморалу у тим тешким тренуцима. Наглашено му је да ни Кејт не иде и да би присутни требало да буду ограничени на најужу породицу. Чарлс је врло, врло јасно рекао да Меган неће бити добродошла", рекао је извор за поменути медиј.

Принц је, судећи по свему, пристао да дође сам, али нажалост није стигао на време како би се опростио од своје баке.

Такође, снимљен је 12 сати након смрти краљице како напушта Балморал, док је остатак његове породице остао тамо.

Хари и Меган живе у Калифорнији са своје двоје деце, Арчијем и Лилибет. Након што су одступили са краљевског двора, то је изазвало велике тензије између њих и остатка породице.

EUR/RSD 117.3251
Најновије вести