"Бојси" се дружио са фановима "Мућки" у Ушћу

БЕОГРАД: Звезда незаборавне серије "Онли Фулс енд Хорсиз", у Србији познатије под именом "Мућке", Џон Чалис, чувени "Бојси", потписивао је вечерас своје књиге и дружио се са фановима урнебесног телевизијског формата у београдском Ушће шопинг центру.
1
Фото: Tanjug

Стотинак стрпљивих Београђана, различитих генерација, чекало је на сусрет са чувеним препродавцем аутомобила у серијалу "Мућке".

Чалис је највише говорио о гостољубивости коју је доживео у Србији, о догодовштинама и анегдотама са снимања легендарне серије, о хумору и потреби људи да се смеју.

"Лепо ми је у Београду јер наша серија овде има култни статус. Овде људи умеју да се забављају, да се шале на свој и туђ рачун, и знају шта је добра хумористичка, телевизијска серија", рекао је Чалис ћаскајући са оцем и сином који су чак из Ваљева дошли да виде чувеног "Бојсија".

Џон Чалис борави у Београду због снимања документарног филма у продукцији Нетфликса. У протеклих неколико дана учио је студенте Филолошког факултета у Београду "кокни сленгу", успео је да обиђе Храм Светог Саве и подели на Твитеру одушевљење графитом из Србије, на којем се налазе његове колеге из серије - Дел Бој, Родни и дека.

EUR/RSD 117.5133
Најновије вести