Пројекат „Укрштање“ у Новосадском позоришту

Позоришно - музичка трупа Alice in Wonderband извешће представу “Да и Ре, тело као инструмент” данас у 19 сати у Новосадском позоришту.
novosadsko pozoriste, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Извођачи су Ана Врбашки и Марко Дињашки. Режију представе, у оквиру пројекта “Укрштање”, потписује Вишња Обрадовић, за костим је задужен “Луткарт”, а за стајлинг “Beastic“.

Ова представа, која jе имала велики успех у земљи, региону (Црна Гора, БиХ) и иностранству (Француска, Италија, Немачка, Аустрија, Турска), у децембру ће гостовати у Бечеју, Сомбору, Врднику, Шапцу.. „Укрштање“ је заједнички пројекат Завода за културу војвођанских Словака, СОШО „Милан Петровић“ и УГ „Отворени круг Нови Сад. Инклузивни пројекат доноси војвођанску музику изведену на потпуно другачији начин: уз телесне перкусије, инклузивни ритмички и певачки хор и асистивну „саундбим“ технологију. Пројекат је подржан од Фондације Нови Сад 2021 кроз позив „Публика у фокусу“.

        Б. О.

mv
27.11.2018 • 14:42
Побркали сте информације. Вечерас се изводи представа Да и ре, тело као инструмент; а не представа која је резултат пројекта Укрштање.
EUR/RSD 117.5762
Најновије вести