Егзит: Разматрамо додатно повећање капацитета за фестивал

НОВИ САД: Поводом данашње одлуке Кризног штаба о укидању ограничења броја људи када је у питању окупљање на отвореном простору, тим Егзит фестивала потврдио је Танјугу да ће у наредним данима размотрити додатно повећање капацитета.
egzit
Фото: Promo/exitfest.org

Видели смо нове информације у медијима и верујемо да се ради о доброј вести, невезано за манифестације, већ пре свега за опште здравствено стање у Србији и региону”, кажу из Егзит тима.

Они додају да ће се у наредним данима консултовати с надлежним институцијама.

Након тога размотрићемо додатно повећање капацитета с обзиром на тренутно изузетно, али и логично велико интересовање које влада за овогодишњи Егзит, истакао је тим фестивала.

Лав фест је након објављивања одлуке Кризног штаба саопштио на званичном сајту да посетиоци могу да очекују повећање капацитета.

Од понедељка ћемо пустити улазнице у редовну продају. Улазнице ће се продавати по тренутним ценама, а Миллер Ловефест ће се даље придржавати превентивних мера и осигурати свим посетиоцима сигурну забаву 6, 7. и 8. августа уз најбоља светска имена у региону, написали су у саопштењу.

Члан Кризног штаба, епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић нагласила је да је важно да се на отвореном простору ипак примењује превентивна мера физичке дистанце удаљеност минимум од једног метра.

EUR/RSD 117.5893
Најновије вести