Елтон Џон има ковид 19, отказао два опроштајна концерта у САД

ЛОНДОН: Упркос томе што је вакцинисан и са трећом дозом, Елтон Џон је оболео од ковид-19 и приморан је да одложи два опроштајна концерта у Даласу.
e
Фото: Tanjug (AP Photo/ Derick Hingle)

Џон „има само благе симптоме“ и радује што ће се ускоро вртатити на сцену и наставити опроиштајну турнеју “Farewell Yellow Brick Road”, преноси АП.

Како се наводи, било је планирано да седамдесетчетворогодишњи певач наступи на бини “American Airlines Center” у Даласу 25. и 26. јануара, а фанови би требало да задрже своје улазнице, јер ће "нови термини отказаних концерата ускоро бити објављени.“

Музичар је опроштајну турнеју „Farewell Yellow Brick Road“ започео 2018. године, планирајући више од 300 концерата током три године широм света.

Због појаве епидемије корона вируса он је одложио наступе у САД, планиране за 2020., који су настављени 19. јануара ове године у Њу Орлеансу, а такође су планирани концерти у Хјустону, Чикагу, Детроиту, Торонту, Њујорку и Мајамију.

Џон је раније саопштио да одлаже европске концерте на својој светској турнеји до 2023. како би могао да оперише повређени кук, наводи АП.

EUR/RSD 117.3152
Најновије вести