Дизнијеви биоскопски хитови од јула у Србији

БЕОГРАД: Филм “Мулан”, од признате ауторке Ники Каро, биће први Дизнијев наслов под окриљем и у дистрибуцији МЦФ-а.
r
Фото: Youtube Printscreen

У ишчекиваном филму оживљава се прича о кинеској легендардној ратници Мулан. Неустрашива девојка ризикује све због љубави према породици и отаџбини како би постала једна од највећих ратница које је Кина икад видела.

Иако планиран за март, нови биоскоп термин предвиђен је за 23. јул.

Друго филмско остварење које стиже крајем лета је филм “Празни човек”.

Ова хорор прича базирана на истоименом стрипу, прати бившег полицајца који изненада долази до стравичног открића.

Неколико занимљивих играних наслова биће приказано ове јесени, а први од њих је "Краљеви људи: Почетак", као трећи део Кингсман франшизе који укључује нова, добро позната глумачка лица - Рејфа Фајнса и Џему Артертон.

Посластица за англофиле и све оне који воле духовита препуцавања и крваву акцију наћи ће се у биоскопима од 17. септембра.

Следи филм "Смрт на Нилу" Кенета Бране, који је режирао и глумио у адаптацији “Убиство у Оријент Експресу” из 2017. године, а сада се враћа универзуму добро познатих мистерија Агате Кристи.

Петог новембра, стиже први филм из Марвел студија, "Црна удовица", са Скарлет Јохансон у главној улози.

Комедија прослављеног редитеља Веса Андерсона “The French Dispatch” претендује да буде овогодишњи биоскопски хит.

Драма која оживљава неколико прича из часописа који је створио Американац који живи у измишљеном граду у Француској, долази крајем новембра, а улоге тумаче Кристоф Валц, Бил Мари, Тилда Свинтон и други.

Дизнијеве анимирани филмови такође ће бити део биоскопског репертоара.

Анимирана авантура “The One and Only Иван” као комбинација акције и специјалних ефеката наћи ће се у биоскопима од 20. августа, а базирана је на истоименој књизи за децу Катарине Еплгејт.

Од новембра нови филм компаније Pixar, анимирана комедија “Душа”, обећава да ће вас “повести на пут од улица Њујорка до космичких царстава, како би открили одговоре на најважнија животна питања.

Добитник десет награда “Оскар”, укључујући и награду у категорији за најбољи филм, "Прича са западне стране", добила је нову, савремену верзију.

Режисер Стивен Спилберг и сценариста Тони Кушнер увели су нову генерацију у причу о несрећним љубавницима који покушавају да остану заједно упркос сталном рату супростављених банди. Датум приказивања у биоскопима предвиђен је за сам крај године, 24. децембар.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести