Зрбизнет повезује послодавце

ЗРЕЊАНИН: Уместо Међународног сајма иновација, кооперација и предузетништва “Иноцооп”, који је отказан по први пут, након осамнаест година, Зрењанин ће бити домаћин нове сајамске манифестације.
sajam.jpg
Фото: Dnevnik.rs

У питању је “ЗРбизнет”, сајам који организује Унија послодаваца Србије – Послодавци Зрењанина, у сарадњи са Градом Зрењанином, и који ће бити одржан 29. и 30. септембра у Хали „Медисон“, где се годинама уназад, у оквиру „Дана пива“, одржавао „Иноцооп“.

Тим поводом, на јучерашњој конференцији за новинаре у Мултимедијалној сали Градске куће, потписан је и протокол о сарадњи између Уније послодаваца и Града Зрењанина. Потписе на протокол ставили су градоначелник Чедомир Јањић и председник Управног одбора Уније послодаваца Србије – Послодавци Зрењанина Горан Нешић.

"Имамо изузетан сајамски простор у „Медисону“, простор какав немају много већи градови, и одлучили смо да одговоримо на идеју Уније послодаваца да се тамо организује нова сајамска манифестација. После заиста исцрпних договора, Град ће пружити подршку новом сајму намењеном привредницима, посебно малим и средњим предузећима који, уз велике компаније, чине окосницу привредног амбијента Зрењанина", истакао је Јањић.

Нешић је нагласио да је основна идеја ове сајамске манифестације „повежи се“ и да се привредници морају упознати, видети ко шта ради и како удружени могу да наступају на тржишту.

"Зато је ова модерна сајамска привредна манифестација права прилика за, пре свега, производне, али и остале предузетнике, као и за мале привреднике из средњег Баната", напоменуо је Нешић.

Осим излагачког дела, организатори су предвидели током два дана, колико сајам траје, и панел дискусије посвећене људским ресурсима, финансијама, па су као предавачи и учесници позвани и представници институција као што су банке, осигуравајућа друштва, фондови...

Рок за пријављивање за учешће на „Зрбизнет“-у почео је јуче, а сви заинтересовани могу се пријавити или добити више информација на телефон Уније послодаваца 023/533-730.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5863
Најновије вести