Заједници заједно у Кикинди: Деци најмодерније игралиште

КИКИНДА: Најсавременије дечије игралиште у Кикинди, уз наступ дечијег хора „Чуперак”, у присуству великог броја малишана, њихових родитеља и представника Комапније НИС, отворили су градоначелник Павле Марков и директор НИС Нафтагаса-нафтних сервиса Валери Проскурин.
i
Фото: kikinda.org.rs

Дечије игралиште је уређено у оквиру прошлогодишњег програма „Заједници заједно”, за шта је издвојено 17 милиона динара.

Пре две године константовали смо за нас поразну чињеницу, да у Кикинди немамо ниједно стандардизовано игралиште. Максимално смо се посветили томе да за наше малишане обезбедимо савремено и безбедно игралиште, а ту иницијативу је прошле године подржала Компанија НИС. Резултат заједничког рада је игралиште које ће користити наша деца. Важно нам је да малишани одрастају у квалитетнијим условима у односу на оне које смо ми имали. Нема ништа лепше од тога када видимо осмехе на дечијим лицима, а знамо да ће игралиште користити сва деца без обзира на то у ком делу града станују. Наставићемо са изградњом игралишта и у другим деловима града, као и у селима, истакао је градоначелник Павле Марков, захваливши Компанији НИС која подржава пројекте важне за ову средину.

Фото: kikinda.org.rs

Компанија НИС већ 10 година помаже локалне самоуправе у оквиру програма „Заједници заједно”, подсетио је директор Валери Проскурин, а у Кикинду је тако уложено више од 200 милиона динара.

Комапнија НИС поклања велику пажњу локалним заједницима у којима послује. Кикинда сада може да се похвали да има нови и урбани простор у ком ће уживати и деца и њихови родитељи. На овај начин шаљемо јасну поруку да је подршка младима наш приоритет, јер они су наша будућност, додао је Проскурин и најавио наставак сарадње с Кикиндом и у овој години, подршком пројекту реконструкције Дечијег и Школског диспанзера и куповине санитета са пратећом медицинском опремом.

М. Мр.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести