Уручене октобарске награде заслужнима у Сечњу

СЕЧАЊ: Поводом 2. октобра, Дана општине Сечањ, на свечаној седници Скупштине општине уручене су овогодишње Октобарске награде заслужним појединцима и колективима.
1

Октобарску награду добили су Славица Бероња, професорка математике из Крајишника, др Миодраг Грбић, лекар опште праксе из Сутјеске, као и Миодраг Милошевић, председник Савета Месне заједнице Сечањ. Награђени су и Јелена Милићевић, новинарка Радио телевизије Војводине, КУД „Владо Томановић“ из Сечња и Биљана Томић, пчеларка из Јарковца. Октобарска награда припала је и Весни Треунов, привредници из Јаше Томића, и Браниславу Петрову, пољопривредном произвођачу из Јаше Томића.

Највише општинско признање понела су и предузећа: „Свети Никола“ из Сечња, „Црвени цвет“ из Сечња, „Ратар“ из Јаше Томића, „Модош“ из Јаше Томића, „Агролазар“ из Јаше Томића, „Крајинатим“ из Крајишника, „Слога“ из Крајишника, „Борац“ из Шурјана, „Граничар“ из Конака, „Агросој“ из Неузине, „Бакта“ из Боке, „Победа“ из Боке, рибњак „Сутјеска“ из Сутјеске и „Економија“ из Јарковца.

Награде су добиле и синдикалне организације рибњака „Сутјеска“ и „Граничара“ из Конака.

Ж. Б.

Foto NMR Info

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести