У Ади се гради велнес центар с три базена на 2.300 квадрата

АДА: Након окончања поступка јавне набавке у Ади је потписан уговор између Јавног предузећа за рекреацију „Адица” и извођача који је поднео најповољнију понуду за изградњу велнес центра.
velnes ada
Фото: ada.org.rs

Према уговору, укупна вредност инвестиције је 439,5 милиона динара и радови се морају окончати у року од 550 дана од увођења у посао извођача.

У присуству општинских челнике Аде уговор су потписали директори ЈП „Адица” Тибор Јухас и одабраног извођача Грађевинског предузећа „Бест изградња” ДОО из Новог Сада Милована Зељковића.

Поред изградње објекта, грађевинско предузеће мора да обезбеди и пројекат за извођење радова и унутрашње архитектонске планове, односно пројекат ентеријера. Објекат се гради на површини од готово 2.300 квадратних метара у Рекреационом центру „Адица” у Ади. У првој фази биће изграђена три затворена базена, базен за релаксацију, забавно-рекреациони и дечји базен.

Фото: Potpis ugovora Tibora Juhasa i Milovana Zeljkovića/ada.org.rs

Поред базена, ту ће бити и финска сауна, парно купатило и ђакузи. На располагању ће бити играоница за децу и бифе за одрасле госте. Треба напоменути да ће захваљујућ коришћењу термалне воде објекат бити енергетски независан, што ће имати значајан утицај на смањење трошкова.

Реализација овог пројекта је највећа инвестиција ађанске општине до сада и у функцији је развоја туризма у овој потиској варошици. 

Изградња велнес центра у Ади ће омогућити грађанима ове општине и гостима са стране да у току целе године на располагању имају услове за одмор, рекреацију и разоноду.

М. Митровић

EUR/RSD 117.2782
Најновије вести