СУ: Отказана спортска акција Буди здрава, вежбај с нама

СУБОТИЦА: Бесплатни фитнес тренинзи за жене требало је да почну од данас, али због превенције од коронавируса, одлажу се до даљњег.
vezbanje
Фото: pixabay.com

Идеја је да сваке суботе од 11 часова у спортској сали Техничке школе „Иван Сарић” у Суботици, жене долазе на тренинге које ће водити фитнес тренер Јелена Албијанић и Стевица Грмуша, у оквиру акције „Буди здрава, вежбај са нама” које је покренуо Спортски савез Србије у сарадњи са 14 градова и општина.

Циљ акције је промовисање здравих стилова живота, са акцентом на учешће женске популације у вежбању и рекреацији. Тренинзи су намењени женама које ће кроз ове групне сусрете имати могућност да се бесплатно баве спортском активношћу, односно фитнесом. Идеја је да се обезбеди стална активност у циљу ангажовања што већег броја жена да се баве спортом. Промотерка акције на националном нивоу је стрелац Ивана Максимовић.

Заинтересовани и даље могу да се пријаве на телефон 024/553-306, или лично у просторијама Спортског савеза Суботице (Парк Ференца Рајхла 12) сваког радног дана од 8 до 14 часова.

Л. Р.

EUR/RSD 117.5923
Најновије вести