Стигла четврта немачка корпорација у Бечеј

БЕЧЕЈ: Компанија “Лидл Србија” отворила је своју прву радњу у Бечеју, а другу у Панчеву пре два дана. Радња у Бечеју лоцирана је у строгом центру у Улици Данила Киша 10 А, на месту донедавне Аутобуске станице.
д
Фото: Dnevnik.rs

Продавницу су отворили регионални руководилац продавница “Лидл” Владимир Станковић и руководилац продавнице у Бечеју Жикица Алексић.

Руководилац корпоративних комуникација у компанији “Лидл Србија” Мартина Петровић каже да је ово 39. објекат “Лидла” у Србији, чиме се шири продајна мрежа ове компаније која се рекламира да нуди најбољи однос цене и квалитета.

- Изградња објекта продајне површине 1.200 квадрата и капацитета 120 паркинг места почела је 1. јуна и завршена 1. децембра прошле године. Срећни смо што је објекат свечано отворен по сунчаном мартовском дану, а асортиман продавнице је око 1.500 артикала, превасходно наших брендова провереног квалитета- каже Мартина Петровић. -Нудимо свежа пецива из “Лидл” пекаре, свеже воће и поврће ”Лидл” пијаце, свеже паковано месо и низ других производа. У објекту ради 30 запослених, који имају петодневну радну недељу, а радно време продавнице је од 8 до 22 сата.

Петровић истиче да ће потрошаче интересовати податак да њихова компанија четвртком има акцијску понуду, а понедељком освежава робу.

Отварању “Лидла” у Бечеју присуствовао је и председник Општине Бечеј Драган Тошић са сарадницима, који каже да су презадовољни што су за кратко време добили савремен продајни објекат у ком је 30 Бечејаца добило нова радна места.

- Ово је четврта немачка компанија у нашем граду. После “Линде Србија”, “Кнот аутофлекса” и “КВС”, стигао је и “Лидл”. У току ове године реконструисаћемо Улицу Данила Киша и тада ће центар Бечеја добити жељени изглед, а продавница “Лидл” ће сигурно привући бројне потрошаче из околине- истиче први човек бечејске општине Драган Тошић.

На пресецање траке и званично отварање “Лидла” чекало је стотинак потрошача, које је занимала понуда нове радња. Отварањем “Лидла” у Бечеју, град на Тиси постао је прави трговачки центар робе широке потрошње, јер у кругу од 500 метара од центра града начазе се поред новоотвореног “Лидла”, продајни објекти “Гомекса”, “Идеје”, “Максија” и “Универекспорта”.

В. Јанков

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести