Подношење предлога за спортисту године до 29. децембра

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Јавни позив за подношење иницијатива за доделу награде Спортиста године у Сремској Митровици отворен је до 29. децембра.
sremska mitrovica, Dnevnik/Branko Lučić
Фото: Дневник/Бранко Лучић

Овај позив упутила је Градскa управa за културу, спорт и омладину, а предлоге треба доставити Услужном центру Градске управе у затвореној коверти са назнаком: Комисија за признања Скупштине града Сремска Митровица, Предлог за доделу награде „Спортиста године“.

Награде се додељују за следеће категорије: најуспешнији пионири (прва три места), најуспешнији кадети (прва три места), најуспешнији јуниори (прва три места), најуспешнији сениори, прва три места, најуспешнији клуб (3 најуспешнија), најуспешнији тренер и најуспешнији професор.

Образац за пријаву можете преузети на сајту Званичне презентације Града Сремска Митровица: www.sremskamitrovica.rs. За додатне информације можете да се обратите на телефон 022/610-538, 022/610-616 и 022/612-831.

Р. Д.

(Текст је део пројекта који се финансира из буџета Града Сремска Митровица- Градска управа за културу, спорт и омладину. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града.)

EUR/RSD 117.5463
Најновије вести