Нина Бадрић на Великогоспојинским данима у Новом Бечеју

НОВИ БЕЧЕЈ: Популарна певачица Нина Бадрић наступиће ове године на Великогоспојинским данима у Новом Бечеју, који ће бити одржани од 23. до 28. августа.
noviBecej16_RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Нина важи за једног од најуспешнијих извођача у региону, чија се популарност проширила и у иностранству. Она са нестрпљењем очекује свој наступ у Новом Бечеју и позива фанове да јој се придруже.

„Неописиво ми је задовољство и радост што ћу бити са вама за Великогоспојинске дане у Новом Бечеју, први пут у својој каријери. Прославићемо тај дан генијално, уз пуно песме, смеха и позитивне енергије“, каже Нина.

Фото: Youtube Printscreen

Њен концерт ће се одржати у суботу, 25. августа. Исте вечери, након концерта Нине Бадрић, пред публику ће изаћи Сергеј Ћетковић, коме је ово, такође, први наступ у Новом Бечеју.

„Радујем се што ћу се први пут поклонити публици у Новом Бечеју, што ћу бити део те манифестације и градску славу прославити са тим дивним људима“, додаје Сергеј.

Припреме за овогодишње Великогоспојинске дане увелико трају. Туристичка организација општине Нови Бечеј најављује да ће и ове године Госпојина бити права посластица за све оне који желе да уживају у доброј музици, да се опробају у кулинарским вештинама уз традиционално такмичење у прављењу рибље чорбе, посете Етно базар или буду део познате ревије парадних запрега.

Најатрактивнија пратећа манифестација Госпојине и ове године ће бити Пољо-фест, сајам пољопривредне механизације који ће окупити многе пољопривредне произвођаче.

Великогоспојински дани – Госпојина је манифестација од великог значаја за Општину Нови Бечеј. Израсла из сеоске славе коју су посећивали њени мештани, данашња Госпојина важи за четврту највећу манифестацију у земљи, другу у Војводини. Одржава се на прелепом Тиском кеју и својим богатим садржајем гарантује добру забаву за све узрасте.

Ж. Б.

Пројекат „Информисање у Новом Бечеју” реализовала је „Панонија медиа“ у сарадњи са „Дневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

Mila
10.07.2018 • 00:04
Ko još gostuje?
ZARA
10.07.2018 • 11:28
sta mi nemamo nase pevace pa morate iz hrtvatske, sramota, kad bi oni nase pevace pozvali?! sramota srbijo
EUR/RSD 117.1792
Најновије вести