Наново поплочане пешачке стазе у Општини Опово

СЕФКЕРИН: У сва четири насеља општине Опово користе се изузетно повољни временски услови за ово доба године да би се што пре урадили планирани послови.
д
Фото: Глас Опова

Након Сакула и Опова, и Сефкерин добија пешачке стазе поплочане бехатоном. Парк у Сефкерину добија нови изглед и по завршетку радова биће лепо место за предах. Укупно се поплочава 180 квадратних метара пешачких стаза између амбуланте и Дома културе, као и простор око споменика.

Председник општине Зоран Тасић са сарадницима и члановима Савета МЗ Сефкерин обишао је радове и том приликом најавио да ће се у Сефкерину наставити асфалтирање улица.

– Радимо ових дана у сва четири општинска места – рекао је Тасић. – Овде у Сефкерину радимо на пешачким стазама у централној зони и уређењу комплетног мобилијара. Претходно смо, на захтев грађана, урадили волијеру, сада ћемо урадити део пешачких стаза у парку, а до краја маја очекујем да ћемо завршити већину стаза. Ускоро почињемо асфалтирање улица које до сада нисмо урадили, конкретно Партизанске, дела улица Милана Дамјанова и Радета Илкића и очекујем да те најдуже попречне улице завршимо.

Председник општине истиче да је већина тих пројеката покренута на основу директних разговора и консултација с грађанима.

В. Х.

 

EUR/RSD 117.3253
Најновије вести