Наизменично пропуштање возила на Врбаској петљи

СРБОБРАН: Конзорцијум „Војпут – Југокоп” најавио је за среду радове на државном путу IV 15 првог реда, на деоници између Србобрана и Врбаса, односно Змајева и Фекетића.
Radovi na Vrbaskoj petlji Foto: vrbas.net
Фото: Радови на Врбаској петљи Фото: vrbas.net

Саобраћај на петљи Врбас одвијаће се наизменичним пропуштањем уз семафорску сигнализацију, без потпуне обуставе саобраћаја, наводи се у саопштењу.

На основу закључака са састанка, одржаног 9. марта на Путној бази Врбас, договорена је динамика асфалтирања у зони наплатних станица. Тако ће наплатна станица на страни Б (правац из Београда ка Суботици) бити  затворена за сав саобраћај у оба смера у четвртак, 12. марта у времену од 9.00 до 13 часова, наводи се у саопштењу.

У петак, 13. марта обавиће се асфалтирање у зони наплатне станице на страни С (правац из Суботице ка Београду) која ће бити затворена за сав саобраћај у оба смера у времену од 9.00 до 13 часова.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, а градитељи упозоравају све учеснике у саобраћају да се придржавају постављене привремене саобраћајне сигнализације.

        В. Х.

EUR/RSD 117.5878
Најновије вести