Два нова мидибуса у бачу за школарце

БАЧ: Општина Бач набавила је два нова мидибуса који ће се користити за превоз ђака, а капацитет буса је 32+1.
д
Фото: Општина Бач

Општина је у сарадњи са Јавним комуналним предузећем „Тврђава“ финансирала набавку два нова аутобуса средњих габарита, вредности 22,6 милиона динара.

Заменица председника општине Марина Балабан каже да ће ова инвестиција умногоме обогатити возни парк Одељења за саобраћај ЈКП „Тврђава” Бач, које у овом периоду године значајно доприноси релаксацији кућног буyета родитеља средњошколаца са територије општине Бач. Локалне власти и у будућности трудиће се да брига за превоз ђака буде један од приоритета.

Такође за сам почетак школе, ђацима првацима ове општине уручене су школске торбе. Заменица председника општине Марина Балабан и помоћник председника општине Никола Вулетић обишли су основне школе и уручили поклоне првацима поводом почетка школске године.

Они су истакли да су изазови због пандемије коронавируса са којима се просветни радници и ђаци суочавају ове године већи него икада, али да се надају да ће дугогодишње педагошко искуство које у раду са децом имају запослени у основним школама у Бачу, Вајској, Бођанима, Плавни, Бачком Новом Селу и Селенчи уз спој модерне технологије и наставе на даљину допринети одржавању континуираног квалитета основношколског образовања у општини Бач.

М. Сћ

 

EUR/RSD 117.5644
Најновије вести