Бачка Паланка: Књиге и играчке за  најмлађе у Дечјој недељи

БАЧКА ПАЛАНКА: Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница посетио је Основну школу „Милета Протић“ у Товаришеву и „Жарко Зрењанин“ у Обровцу у петак и на тај начин уприличио пригодан завршетак обележавања „Дечје недеље“.
backa palanka
Фото: Dnevnik.rs

Недеља посвећена најмађима започела је у понедељак, 5. октобра, а овогодишњи слоган је „Подељена срећа два пута је већа“.

Посетама је присуствовала и координаторка за ромску популацију у општини Бачка Паланка Драгана Нинковић, која се побринула се да деца ромске популације која похађају вртиће, предшколске установе, основне и средње школе добију пригодне поклоне у оквиру „Дечије недеље”.

С обзиром на тренутне околности, обележавање ове недеље организовано је на другачији начин него иначе, водећи се рачуна пре свега о здрављу и  безбедности деце. За ту сврху, Општина Бачка Паланка је обезбедила средства за поделу едукативних поклона по школама, вртићима и предшколским установама. Стога је у току ове недеље руководилац Одељења за друштвене делатности Вера Жарковић обишла основне школе и предшколску установу и поделила поклоне у виду књига за школске библиотеке и едукативних играчака за сваки вртић.

Т. П.

EUR/RSD 117.5847
Најновије вести